Style2use

Filosofie

Wanneer dansen je passie wordt….

In ons ruim aanbod aan danslessen trachten we voor ieder wat wils te creëren. Jong en oud worden uitgedaagd om zichzelf te ontdekken en te ontplooien. Het doel is onze passie voor dans door te geven aan jong en oud, beginners en gevorderden en dit met kwalitatieve danslessen!!

We profileren ons met een team van vakbekwame docenten die zich openstellen om hun passie voor dans door te geven. Onze danslessen zijn opgesplitst naar leeftijd en niveau zodat iedereen de kans krijgt om doelgericht te kunnen trainen en door te groeien.

Elk jaar wordt er een grote dansshow of opendeurdag georganiseerd zodat ook familie en vrienden de evolutie van onze dansers kunnen volgen.

Jongeren waarbij dans is uitgegroeid tot een enorm grote passie tot zelfs hun levensstijl. Zij kunnen terecht in één van onze motivatie of competitie teams.

* Never miss a chance to dance *

foto teachers tekstBiografie

Dansschool Style2use werd in november 2009 opgestart door Evelien Smet. Style2use had een eigen danszaal in Oelegem voor 5 jaar lang tot we eind mei 2014 slecht nieuws kregen… Onze danszaal werd “afgebroken” voor een nieuw bedrijf. Het was niet alleen een danszaal voor ons, maar ook een plek waar de gedanst, gelachen, veel getraind, gezweet, overwinningen hebben gevierd en vooral vriendschappen hebben opgebouwd!!

Sinds september 2014 kozen we om ‘Style2use’ verder te laten doorgroeien op een nieuwe locatie =  Sportcentrum Brieleke te Wommelgem.

Style2use is altijd mijn hart, mijn passie geweest… en ben dan enorm enthousiast om dit verder te zetten! We voegden de twee dansscholen samen tot één super dansschool en dit zal ik met volle overtuiging verder leiden!

 Wil je meer weten over Evelien? => Bekijk hier haar CV!