TEAMS

S2U Hip-Hop Competitie Crew


Style2use heeft we vier Streetdance competitie crews (Miniemen, cadets, junioren & adults). Deze teams nemen elk jaar deel aan wedstrijden. (In 2016 stond het S2U junior Crew zelfs op het Wereld Kampioenschap Hiphop Unite in Wenen).


Deze vier teams doen niet alleen wedstrijden maar treden ook op tijdens events en optredens!
Dans je graag? Heb je lef?
Kan je verschillende dansstijlen aan? Heb je geen plankenkoorts en een goed doorzettingsvermogen?
Dan is het S2U competitie team misschien wel iets voor jou?

Na auditie kan je geselecteerd worden voor de S2U-crews.
Waag je kans!

 Company en Demo teams


Als dansen een passie voor je is en je droomt ervan om te dansen op een podium, dan kan je terecht bij de motivatiegroep. De uitdaging voor deze les is om kennis te maken met een waaier van dansstijlen en dansoptredens te verzorgen.

Minimum 4 jaar danservaring is vereist (uitzonderingen mogelijk), gecombineerd met een werkmentaliteit, een enorme leergierigheid en een passie voor dansen.

U kan terecht is het Style2use Company team (Modern/Techniek/klassiek). Vanaf 2017 starten we ook het een KIDS Company team. Om resultaat te bereiken, is het volgen van een combinatiepakket dan ook noodzakelijk : trainingen Company team, Klassiek Ballet,
Jazzdans en Modern.

De jongeren worden optimaal begeleid om hun talent te ontplooien. Je komt in een leuke groep terecht, met dansers die allemaal voor hetzelfde doel gaan en elkaar motiveren.