Beperkte plaatsen

Covid19: Om alles veilig te laten verlopen werd er door gemeente Wommelgem vastgelegd hoeveel maximum aantal dansers we per dansles mogen toelaten. Ook is de registratie verplicht.

Graag daarom op voorhand inschrijven/aanmelden voor een les, zodat wij de maximum aantallen goed onder controle hebben. S2U leden van vorig jaar krijgen voorrang en nieuwe leden worden eerst automatisch op een wachtlijst gezet tot er plaats vrij is.

HOE INSCHRIJVEN (verplicht):

 1. STAP 1:
  Op voorhand inschrijven (plaats reserveren) is verplicht en kan je via deze link.
  Vul al je gegevens in + de danslessen die je wil volgen.
 2. STAP 2
  U krijgt een bevestigingsmail van S2U met betalingsinfo. U zal enkel een voorschot van 50 euro moeten betalen per persoon (ongeacht aantal lessen).
 3. STAP 3
  Tweede deel van het lidgeld zal pas gevraagd worden vanaf we een zicht hebben op de aantal ingeschreven dansers per les.
  U kan de ‘normale’ prijzen al wel hier terugvinden. Ook de 10% korting (voor S2U leden) wordt bij de tweede betaling berekend.
  Wil je verschillende danslessen volgen en kan je niet aan de prijzen aan uit? Stuur ons gerust een mailtje om het even te berekenen. Op de inschrijvingsdag op 6/09 kan u ook info vragen.