S2U

Dansschool Style2use biedt een brede waaier aan verschillende danslessen. We trachten we voor ieder wat wils te creëren en onze passie voor dans door te geven aan jong en oud, beginners t.e.m. gevorderden.
In S2U kan je danslessen volgen vanaf 3 jaar en zijn de lessen opgesplitst naar leeftijd en/of niveau zodat iedereen de kans krijgt om doelgericht te kunnen dansen en door te groeien.
Jaarlijks/tweejaarlijks wordt er ook een grote dansshow georganiseerd zodat ook familie en vrienden mee kunnen komen genieten van de evolutie van onze dansers.
Jongeren waarbij dans is uitgegroeid tot een enorm grote passie tot zelfs hun levensstijl… zij kunnen terecht in één van onze competitie teams.


Dansschool Style2use werd in november 2009 opgestart door Evelien Smet. Style2use had een eigen danszaal in Oelegem voor 5 jaar lang tot we eind mei 2014 slecht nieuws kregen… Onze danszaal werd “afgebroken” voor een nieuw bedrijf. Het was niet alleen een danszaal voor ons, maar ook een plek waar we gedanst, gelachen, veel getraind, gezweet, overwinningen hebben gevierd en vooral vriendschappen hebben opgebouwd!!
Sinds september 2014 maakte we de beslissing om Style2use te laten doorgroeien op een nieuwe locatie in het gemeentelijk sportcomplex Brieleke te Wommelgem.

Onze dansschool behaalde ook kwaliteitslabel uitgereikt door Danssport Vlaanderen.